Undervisning – SNOWS

Bliv bedre på ski

Du udvikler dit skiløb når du tager på vores lektioner med vores veluddannede skiinstruktør. Du bliver bedre på ski og du får en stribe værktøjer til at forbedre dit skiløb.

Vi har lektioner til alle – lektioner der er tilpasset dit niveau fra letøvet til pro. Vores instruktører tager udgangspunkt i dit skiløb. Måske har du tillært dig nogle unoder som bare skal justeres lidt. Måske har du brug for bedre teknik på isede pister eller i opkørt sne.

Undervisning for alle slags skiløbere

Om du har stået på ski nogle få uger eller hele livet, så har vi lektioner og instruktører, der kan lære dig mere. Vi arbejder med kontrol, skærende sving, optimal vægtfordeling og glæden ved skiløbet. Du kan deltage i 4-5 lektioner af 2 timer i løbet af ugen, det er med i prisen.

Lektionerne

Lektionerne starter klokken 10.00 og 13.30 og varer i to timer. Hver lektion er tilpasset et niveau og tager udgangspunkt i tema – for eksempel: Bliv bedre på dine yndlingsski / Bliv bedre på slalomski med en svingradius under 15 meter / Bliv bedre på allmountainski. Alle lektionerne starter og slutter i camp’en og vi er klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige ski.

Scroll ned til beskrivelserne herunder.

Tilmelding til lektionerne

Hver morgen hænger vi formiddagens lektioner op på opslagstavlen. Lektionerne er opdelt efter niveau og du skriver dig bare på listen og møder op på det aftalte mødested. Når du ikke med på lektion om formiddagen kan du skrive dig på til om eftermiddagen.

Find dit niveau

Vi har opdelt lektionerne i tre niveauer. Du skal ikke være bange for at vurdere dit eget skiløb for højt. Hvis du havner på et forkert hold, flytter vi dig bare til et andet. Her er en beskrivelse af niveauerne:

Letøvet: Du kører blå og røde pister, men har brug for bedre teknik på vanskeligt underlag som for eksempel opkørt sne, isede og hårde pister. Du har måske 2 til 8 ugers skiferie bag dig – måske mere.

Øvet: Du kører alle pister og behersker de fleste underlag. Du har okay teknik til stejle pister og vanskeligt underlag. Du har nogen erfaring med blød sne og offpiste. Du har mindst 6 til 12 ugers skiferie i bagagen.

Meget øvet: Du kører på hele bjerget og behersker de fleste underlag. Du ønsker måske en bedre teknik til et mere dynamisk skiløb. Du har mange uger på ski bag dig.

Lektionsbeskrivelser

Alle lektionerne gennemføres på de forskellige niveauinddelinger. Instruktørerne tilpasser øvelser og terræn efter holdets niveau. Alle lektioner tilpasses den aktuelle snesituation.

Der vil komme ændringer og tilføjelser i det endelige program.

Det perfekte carvingsving

Vi arbejder med kantning og skærende sving. Oplev hvordan centrifugalkraften får det til at kildre i maven, når du opnår det rigtige ”bid” og carver rundt i svinget.


Vælg pisteski med drejeradius under 15 meter. Varighed: 2 timer

Bliv bedre på stejlt og hårdt underlag

Vi arbejder med at stå fast når det bliver stejlt og hårdt. Du får en række værktøjer så det er dig, der bestemmer farten og størrelsen på svingene.


Vælg ski med en drejeradius under 15 meter. Varighed: 2 timer

Lær at køre i opkørt og tung sne

Lær hvordan du bedst kører i den opkørte sne, der ofte opstår sidst på dagen eller når der falder ny sne. Vi arbejder med balance og trykpunkt.


Vælg dine yndlingsski (ikke for korte). Varighed: 2 timer

Bliv bedre på din yndlingsski

Det dynamiske skiløb bygges ind i både korte og lange sving. Lær hvordan du får skien til at hjælpe dig fra det ene til det andet sving og mærker et flow.


Vælg din yndlingsski. Varighed: 2 timer

Freeride for alle

Med de brede ski kan alle stå i dyb sne. Lær de små tricks, der holder dig flydende i overfladen og givere dig flow. Pas på afhængighed!


Vælg freerideski. Varighed: 2 timer

Racecarvere med stor drejeradius

Der skal fart på – men med kontrol. Lær hvordan racecarverne kan kontrolleres i høj fart og store skærende sving.


Vælg pisteski med en drejeradius over 15 meter. Varighed: 2 timer

Allmountainski – et universalværktøj

Skienes schweizerkniv, der altid giver en god dag på bjerget. Vi tester dem på pisten og i den opkørte sne lige ved siden af pisten.


Vælg allmountainski med en bredde på 85–95 mm. Varighed: 2 timer

10 tricks, der gør skiløbet sjovere

Nogle gange er det små ting, der skal til for at blive en bedre skiløber. En lille ændring i vægtfordelingen, et støvlespænde der strammes eller noget helt tredje.


Vælg dine yndlingsski. Varighed: 2 timer

Videoanalyse – bliv bedre på ski

Se dig selv køre på ski, og få konkret feedback fra din instruktør mens i ser video sammen. Efter lektionen ved du præcis hvad du skal ud og øve på!


Vælg en pisteski. Varighed: 2 timer

Randonnée – med skind og løse hæle

Gå op og gør dig fortjent til turen ned. Lær hvordan randonnéeudstyret virker og lær mere om sikkerhed i offpisten. En ny verden åbner sig.


Vælg freerideski med skind.
Varighed: 2 timer

Teknisk lækkert snowboarding

Det skærende sving i perfekt balance. Vægtfordelingen betydning for dit flow.


Vælg dit yndlingsboard.
Varighed: 2 timer

Snowboarding jib og style

Få det meste ud af de små buler. Få mere energi ind i dit pop og lv de tilbagelænede tricks.


Vælg dit yndlingsboard.
Varighed: 2 timer

En kæmpestor fornøjelse og meget stort udbytte! (Gæst på SNOWS)