Skiområdet – SNOWS

Skiløb på en gletsjer er for alle

Skiløb på en gletsjer lyder ekstremt, men det er faktisk helt almindeligt skiløb på helt almindelige pister. Eneste forskel er at området ligger omkring 1000 meter højere end traditionelle skiområder i Østrig og at pisterne er anlagt ovenpå gletsjerne. Den høje beliggenhed og de tykke gletsjere sikrer sne og kolde pister fra oktober til maj.

Pisterne på gletsjerne er helt almindelige

De store gletsjere byder på brede pister med plads til alle. Her er alt fra begynderbakker til blå (25 km), røde (5,4 km) og sorte (3,6 km) pister. Og det er let at komme rundt i området selv for letøvede.

Moderne liftsystem

Otte lifter sørger for at få dig på toppen næsten uden kø. På hver af de to gletsjere finder du hurtige gondollifter, der kører fra gletsjerbund til gletsjertop.

Vejret på gletsjerne

Efterårets mange lavtryk giver regn i Alperene. Regnen i dalen falder som sne på toppen af bjergene. Vi er kommet på Söldengletsjerne siden midten af 90’erne og hvert år har vi haft perfekte forhold på pisterne og mange år har vi også kørt i gode offpisteforhold.

Vejret kan være omskifteligt i højderne. Det ene øjeblik kan der være sol, det andet øjeblik falder der sne. Så husk tøj til sol og tøj til sne samt goggles til både højt og fladt lys.

Der er plads på pisterne

SNOWS afvikles i hverdagene i november. I hverdagene er der god plads på pisterne til forskel fra weekenderne hvor en god vejrudsigt skaber trængsel og kø. Det er derfor SNOWS ligger fra mandag til fredag.

Alle var med til at give en super god stemning i campen! (Gæst på SNOWS)