Oure Højskole – SNOWS

Oure Højskole

Skilinjen på Oure Højskole er med på SNOWS.

De dygtige højskoleelever fra Oure Højskoles Ski Academy er tilknyttet vores crew, der sørger for at gæsterne får en god og lærerig uge på SNOWS. I løbet af ugen vil Oures elever træne, teste ski og suge til sig af viden om udstyr.

Oures Ski Academy – højskole, efterskole og kostgymnasium er et professionelt tilbud til skiløbere og snowboardere, der vil forbedre deres skiløb, uddanne sig til instruktører og måske have et par uforglemmelige sæsoner i Alperne.

SNOWS har talt med Morten Lund fra Oure:

Oure Højskole kommer på SNOWS

– for at nørde udstyr i det gode selskab.

 

På Oure Højskole behøver SNOWS i uge 45 ingen reminder i kalenderen. Alle glæder sig til en helt speciel oplevelse, hvor højskoleeleverne som kommende skiinstruktører kan teste de nyeste ski og nørde udstyr med alle de kompetente leverandører.

Samtidig er uge 45 en forrygende mulighed for ekstra teknisk træning i løbet af efteråret og endda et tilbud om at gå op til portkursus i Den Danske Skiskole. En perfekt uge for de passionerede skiløbere på Oure Højskole, hvor teknik, udstyr og fællesskab er i centrum.

 

Højskole, skiinstruktør uddannelse og jobgaranti som skiinstruktør

Efterårs skilinjen på Oure Højskole er helt ny og lavet i samarbejde med blandt andet SNOWS, Den Danske Skiskole og en lokal skiskole i Bad Gastein, Østrig.

”Formålet er, at tilbyde det perfekte sabbatår for unge, der brænder for ski”, fortæller Morten Lund, der er højskolelærer med ansvar for skilinjerne på Oure Højskole.

”På ét år kan du simpelthen nå at tage på en af landets bedste højskoler, uddanne dig til skiinstruktør og være garanteret job som skiinstruktør, hvor du tjener penge og fortsætter din skitræning sammen med dine gode venner fra højskolen.”

Work and train

Work and train hedder det koncept, som eleverne indgår i, når de afslutter deres højskoleophold 19. december og fortsætter som skiinstruktører i Bad Gastein, i Østrig.

Det er vigtigt for Oure Højskole, at eleverne fortsætter deres udvikling, når de stopper på højskolen. Derfor er der indgået et samarbejde med en lokal østrigsk skiskole, hvor daglige træningsgrupper og ugentlig træning er en essentiel del af arbejdet som skiinstruktør.

”SNOWS brænder for skiløb og skiudstyr og det passer enormt godt sammen med Oure Højskoles skilinje. Vi er ikke elitære i vores tilgang til skiløb, men vi er meget passionerede. Og alle der elsker at stå på ski burde komme på Oure’s skilinjer.”, smiler Morten Lund

Sådan træner skieleverne på Oure Højskole:

Uge 42: Instruktørforberedende kursus i Hintertux, Østrig, med introduktion til Den Danske Skiskole og det stærke sammenhold blandt danske skiinstruktører.

Uge 45:  SNOWS skicamp i Sölden, Østrig. Lær alt om de nyeste ski og udstyr, test alle de ski du har lyst til. Desuden instruktørforberedende træning med enkelte eksaminer.

Uge 49+50: BSI 1 skiinstruktørkursus i Bad Gastein, Østrig. Afsluttende eksaminer, så eleverne er klar til skisæsonen.

Dertil kommer træning på Copenhill i oktober og november.

 

Læs mere:
https://oure.dk/hoejskole/sport/skiinstruktoer/

SNOWS brænder for skiløb og skiudstyr og det passer enormt godt sammen med Oure Højskoles skilinje. (Morten Lund, Oure)