Brands – SNOWS

De bedste ski- og snowboardbrands

Vi arbejder sammen med alle de vigtigste leverandører på markedet. Det er alle internationale brands, der udvikler kvalitetsprodukter til skiløb og snowboarding.

Det rigtige udstyr gør himlen mere blå, smilet bredere og svingene skarpere. Vi har udvalgt de bedste brands på markedet til SNOWS. Det er alle brands, der arbejder seriøst med produktudvikling og altid med godt skiløb og glade kunder som målsætning. Vi kan 100 % stå inde for deres produkter.

 

SALOMON er et megabrand på skimarkedet. Deres ski er med i toppen indenfor alle kategorier fra FIS-slalom over twintip til backcountryskiing.

ATOMICS røde og grønne Redsterski er kendt og elsket overalt. De laver også nogle fantastiske allmountainski.

VÖLKLS Racetiger er et brand i sig selv. Og Völkl er også med til at sætte standarden for allmountainski og freeride.

FISCHERS sorte RC4-ski giver ultimativt kantgreb og skærende sving. Samme ski i den bredere PLUS-udgave kandideres til titlen som bedste allmountainski.

ROSSIGNOL er repræsenteret I alle skikategorierne. Deres slogan er ”Another best day” – hvilket giver god mening når man prøver deres ski.

DYNASTAR er Rossignols fætter og har i mange år leveret fantastiske pisteski, der hvert år vinder priser. Og så er deres Speed Zone 4 x 4 et referencepunkt indenfor allmountainski.

NORDICAS Spitfire og Dobermann har i mange sæsoner været med helt i toppen blandt slalomski. Men prøv også en tur på allmountainskien GT …

BLIZZARD er et lidt overset mærke, der laver rigtig gode ski i alle kategorier. Firebird-serien giver dig kantgreb i læssevis, både i korte og lange sving.

HEAD kender du fra world cup’en hvor de leverer ski til mange af de største stjerner. Men prøv også lige deres Kore-ski i offpisten. De tryller.

K2 udvikler glade ski til hele bjerget. Mindbender bøjer din hjerne og iKonic er ikonisk. Vi glæder os til den nye 2020-pisteserie.

ARMADA er undergrundsmærket, der er blevet stort. De er helt ligeglade med pisten, til gengæld er det med til at sætte standarden indenfor freeride og park.

SWEET PROTECTION laver “state of the art” skihjelme og har taget fat med samme seriøsitet på goggles.

REDBULL EYEWEAR matcher de største gogglemærker på markedet. Prøv deres fine clip-on-system når vejret skifter. Det virker.

Er helt sikkert klar igen næste år! (Gæst på SNOWS)