Undervisning – SNOWS

Bliv bedre på ski

Du udvikler dit skiløb når du tager på vores lektioner med vores veluddannede skiinstruktør. Du bliver bedre på ski og du får en stribe værktøjer til at forbedre dit skiløb.

Vi har lektioner til alle – lektioner der er tilpasset dit niveau fra letøvet til pro. Vores instruktører tager udgangspunkt i dit skiløb. Måske har du tillært dig nogle unoder som bare skal justeres lidt. Måske har du brug for bedre teknik på isede pister eller i opkørt sne.

Undervisning for alle slags skiløbere

Om du har stået på ski nogle få uger eller hele livet, så har vi lektioner og instruktører, der kan lære dig mere. Vi arbejder med kontrol, skærende sving, optimal vægtfordeling og glæden ved skiløbet. Du kan deltage i 4-5 lektioner af 2 timer i løbet af ugen, det er med i prisen.

Lektionerne

Lektionerne starter klokken 10.00 og 13.00 og varer i to timer. Hver lektion er tilpasset et niveau og tager udgangspunkt i tema – for eksempel: Bliv bedre på dine yndlingsski / Bliv bedre på slalomski med en svingradius under 15 meter / Bliv bedre på allmountainski. Alle lektionerne starter og slutter i camp’en og vi er klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige ski.

Tilmelding til lektionerne

Hver morgen hænger vi formiddagens lektioner op på opslagstavlen. Lektionerne er opdelt efter niveau og du skriver dig bare på listen og møder op på det aftalte mødested. Når du ikke med på lektion om formiddagen kan du skrive dig på til om eftermiddagen.

Find dit niveau

Vi har opdelt lektionerne i tre niveauer. Du skal ikke være bange for at vurdere dit eget skiløb for højt. Hvis du havner på et forkert hold, flytter vi dig bare til et andet. Her er en beskrivelse af niveauerne:

Letøvet: Du kører blå og røde pister, men har brug for bedre teknik på vanskeligt underlag som for eksempel opkørt sne, isede og hårde pister. Du har måske 2 til 8 ugers skiferie bag dig – måske mere.

Øvet: Du kører alle pister og behersker de fleste underlag. Du har okay teknik til stejle pister og vanskeligt underlag. Du har nogen erfaring med blød sne og offpiste. Du har mindst 6 til 12 ugers skiferie i bagagen.

Meget øvet: Du kører på hele bjerget og behersker de fleste underlag. Du ønsker måske en bedre teknik til et mere dynamisk skiløb. Du har mange uger på ski bag dig.

En kæmpestor fornøjelse og meget stort udbytte! (Gæst på SNOWS)